Sterke verhalen uit Las Vegas - Deel 2

De vloek van de Megabucks

Elke keer als ik een langs een Megabuck slot loop, fantaseer ik voortdurend over het winnen van al die miljoenen dollars die mijn dromen waar kunnen maken. Maar ik denk ook aan het sterke verhaal als ik mijn $ 3 inzet. Het verhaal gaat dat na het winnen van een groot bedrag op de Megabuck slots, veel van deze nieuwe miljonairs tragische dingen zijn overkomen en nooit van het gewonnen geld hebben kunnen genieten. Hoewel de vertegenwoordigers van de International Game Technology (IGT), de makers van de Megabuck machines én prijzengeld distributeurs, dit gerucht ontkennen vertellen veel Megabuck winnaars hun verhaal anoniem.

Er is een goede kans dat dit verhaal zou kunnen zijn geïnspireerd op het tragische geval van Cynthia Jay-Brennan, een vrouw die een prijzenpot van $ 34.900.000 won en slechts een week later werd aangereden door een dronken chauffeur en een dwarslaesie overhield aan het ongeval. Het ongeval werd haar zus fataal, die op dat moment bij haar was. Er zijn geruchten van winnaars die ter plaatse stierven aan hartaanvallen of omkwamen tijdens vliegtuigongevallen. Ik zet nog steeds mijn drie dollar in, maar ik doe dit met koude rillingen over mijn rug.

Een lijk onder het bed

Een ander sterk verhaal, waarvan bewezen is dat het waar is, gaat over een lijk onder het bed. Een vermoedelijk stel op vakantie krijgt een kamer in een hotel en hebben de hele nacht last van een vreselijke geur. Als ze het niet meer aankunnen, besluiten ze de kamer te onderzoeken en ontdekken een dood lichaam in het matras. Hoewel de naam van het hotel niet kan worden achterhaald, gebeurde iets soortgelijks nogmaals in 1999.
Dit verhaal is niet alleen echt in Las Vegas gebeurd, maar ook in een aantal andere staten in de Verenigde Staten. Het meest recente geval vond plaats op 10 juli 2003 bij het Capri motel in Kansas City. Na 3 dagen klagen over een slechte geur liet een gast zijn kamer controleren. Het personeel dacht dat hij overdreef en boden hem alleen een luchtverfrisser aan tijdens zijn verblijf. Nadat hij was vertrokken op 13 juli deed de huishoudelijke dienst een gruwelijke ontdekking van een ontbindend lichaam onder het matras.